TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeleri ve Milletvekilleri, Ankara Çözüm Koleji’ni ziyaret ederek kampüs alanını gezdi. 

Önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet ÖZHASEKİ, Sinop Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Samsun Milletvekili ve Samsun Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya YILMAZ, Konya Milletvekili ve Konya Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir AKYÜREK, Bilecik Milletvekili, Bilecik Eski Belediye Başkanı Sayın Selim YAĞCI, Adana Milletvekili Sayın Ahmet ZENBİLCİ, Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Aydın Eski Milletvekili Sayın Abdurrahman ÖZ, Şanlıurfa Eski Milletvekili Sayın Mahmut KAÇAR, İstanbul Milletvekili ve Eski Fatih Belediye Başkanı Sayın Mustafa DEMİR, Malatya Milletvekili Sayın Ahmet ÇAKIR, Eski Dönem Denizli Milletvekili Sayın Bilal UÇAR, Eski Dönem Elazığ Belediye Başkanı Sayın Mücahit YANILMAZ ile Eski Dönem Adıyaman Milletvekili Salih FIRAT’tan oluşan heyet, Ankara Çözüm Koleji’ni gezerek kampüs hakkında bilgi aldı. 

Çözüm Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sayın Ahmet AKÇA, kampüs alanını, atölye ve uygulama alanlarını gezen Sayın ÖZHASEKİ başkanlığındaki heyete, pandemi sürecinde aldığımız önlemler ve öğrencilerimize yönelik uzaktan eğitim modelimiz hakkında bilgiler verdi. 

Okulumuzda incelemelerde bulunan, eğitim yapımız hakkında bilgiler alan heyet, okulumuzu oldukça beğendi. 

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Sayın AKÇA, Çözüm Eğitim Kurumları adına heyete teşekkür etti.

Heyet, Kampüs hakkında detaylı bilgi sunan Ankara Çözüm Koleji Kampüs Müdürü Sayın Derviş Ünlü'ye ve ev sahipliğinden dolayı Ankara Çözüm Koleji Ailesi'ne teşekkür etti. #AnkaraÇözümKoleji

Hızlı Erişim Menüsü