Denizli Çözüm Koleji, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında okuldan mezun olan öğrencileri için tören düzenledi. Çözüm Koleji Ortaokulu ve Liseyi başarıyla tamamlayan öğrenciler diplomalarını aldı, birlikte kep atarak mezuniyetlerini kutladı. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinlikte yine öğrencilerin aileleri belirli bir sayıda salona alındı. Çözüm Koleji Kurucu Ortakları İsmail Kıyak, Gökhan Aydın ve Kadriye Kıyak, tüm davetlileri birlikte selamladı.  Törende Çözüm Koleji Müzik Öğretmeni Mehmet Kazanbal, katılımcılara doyumsuz bir piyano resitali sundu.  

“GURUR DUYUYORUZ”

Mezun olan her bir öğrenciyi gönülden tebrik eden Denizli Çözüm Koleji Kurucu Ortağı İsmail Kıyak, yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Zorlu bir dönemden geçsek de bugün büyük bir gurur ve onur yaşıyoruz. Çocuklarımızın bugün olduğu gibi gelecekteki başarıları hepimizi gururlandıracaktır. Aileler olarak sizlerde, çocuklarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Bu okulda gösterdikleri başarıyı hayat boyunca sürdürmelerini gönülden diliyorum. Bizler öğrencilerimizi;  Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş, çalışkan gençler olarak yetiştirmeye devam edeceğiz. Bugün mezun olan öğrencilerimizde yaşamlarının bundan sonraki aşamasında da bu nitelikleri en iyi şekilde taşıyacaklardır.  Siz çok çalışmanın gücüne inanın. Fark yaratın, iz bırakın. Öğreniminizin bundan sonraki aşamasında her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Birlikteliğimiz boyunca varlığınızla gurur duyduk. Sizlerde Çözüm Kolejli olmanın gururunu hep içinizde taşıyın. Sizleri seviyor başarılarınızın devamını diliyoruz.”

KEP ATARAK KUTLADILAR

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere diplomaları, başarı belgeleri verildi. Çözüm Koleji Ortaokulu ve Liseyi başarıyla tamamlayan öğrenciler hep birlikte kep atarak mezuniyetlerini kutladı. Aileleri de çocuklarını alkışlayarak mutluluklarına ortak oldu.

ETKİNLİK TAKVİMİ
29 Mart 2024 Cuma
Bu tarih için etkinlik bulunamadı!
Mart Ayı Etkinliklerine Gözat
Hızlı Erişim Menüsü