Kağıthane Çözüm Koleji'nde, Digital Twins uygulmasıyla yüzyüze eğitimdeki tüm verimliliği online eğitime  taşıyoruz. Çözüm.net sistemiyle etkileşimli canlı dersler, etkin ödev takibi ve bilgi paylaşımları, Çözüm Eğitim TV ile donanımlı eğitmenlerden her dersin her konusunun video arşivi gibi bir çok unsurla öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.

LGS’de soru sayısı 20 olan Türkçe testinde doğru cevap sayısı ortalaması 11,75, Fen Bilimlerinde testinde doğru cevap sayısı ortalaması 9,97 ve Matematik testinde doğru cevap sayısı ortalaması 5,09; soru sayısı 10 olan T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük testinde doğru cevap sayısı ortalaması 6,88, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testinde 6,83, Yabancı Dil testinde ise 4,65 olarak hesaplandı.
Okulumuzda ise bur ortalamalar şu şekildedir; Türkçe’de 16,72, Fen’de 16,15, Matematik’te 9,49, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük’nde 8,92, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi’nde 8,67, Yabancı Dil’de 8,89 olarak gerçekleşti.
Yani sınavda ortalama toplam doğru cevap sayısı 45,17’yken bu ortalama kurumumuzda 69,64 olarak gerçekleşti ve %55,4 daha başarılı bir sonuç ortaya koyduk.
Ortalamada bu başarıyı gösteren kurumumuz %1’lik dilime 2 öğrenci, %5’lik dilime 5 öğrenci sokmayı başardı.

Tek kanatlı kuş uçmaz düsturuyla öğrencilerimizin, akademik başarıları elde ederken manevi yönden de donanımlı olarak yetişmelerini önemsiyoruz. Peygamber'imizin hayatı dersleriyle, öğrencilerimizin rol model olarak H.z Muhammet'i (S.A.V) benimsemelerini ve O'nun izinde yürümelerini arzuluyoruz.

Stem Maker çalışmalarıyla üç boyutlu yazıcısından, çizgi izleyen robot pistine kadar üstün donanımıyla robotik atölyemizde öğrencilerimizin analitik ve algoritmik zekasını geliştirerek çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz.

Cambridge University ile ortak çalışmalarımızla ve yabancı hocalarımızla İngilizce ve Arapça olmak üzere Çift Yabancı Dil programımızla dilleri konuşturuyoruz.

Dezenfektan istasyonlarımızla, sürekli temizlikle öğrencilerimize sürekli temiz ve güvenli bir ortam hazırlıyoruz.

ETKİNLİK TAKVİMİ
29 Mart 2024 Cuma
Bu tarih için etkinlik bulunamadı!
Mart Ayı Etkinliklerine Gözat
Hızlı Erişim Menüsü